måndag 20 augusti 2012

Höstens begivenheter

Det är snart dags för mig att återgå till jobbet igen efter semester/pappaledighetskombon. På pappret är det väl några dagar kvar av sommaren men hösten är på väg med stormsteg. Jag gillar verkligen hösten, man kan känna naturens skiftningar från dag till dag. På vintern och sommaren står det liksom still ganska länge. En bra tid att träna också.

Jag har funderat lite. Hösten bjuder på ett nytt upplägg. En grej är att jag kommer jobba heltid igen. 5 dagar i veckan med fysiskt aktiv arbetspendling till Babylon är ganska mycket mer än 4 dagar. För att få lite mer variation än vad det innebär att alltid cykla kommer jag försöka springa hälften av turerna och cykla hälften. Inte springa hela vägen såklart men 34km blir det tur och retur om jag tar mig till närmsta tågstation. Varannan vecka 3 dagar cykling och 2 dagar med löpning, varannan 2 dagar cykel och 3 dagar löpning. Snitt på ca 22 timmar på de 5 dagarna, 29 mil cykel och 85 km löpning. Om jag inte väljer The Scenic Route ibland, då blir det mer. Sen har jag fritt fram att få in något med lite mer variation på helgerna. Logistiskt ganska problematiskt och löpningen blir tyvärr med ryggsäck om ingen uppfinner en app som kan telegrafera kläder och lunchlåda. Jag ökar alltså lite grann på allt men drar ner på sömnen för att få balans i tillvaron.

8 kommentarer:

 1. gränsen mellan genialitet och dårskap sägs vara hårfin.

  SvaraRadera
 2. Nils och Johan: It's Filip logic!

  SvaraRadera
 3. Verkar ju ambitiöst, minst sagt. Förresten, skulle inte du kunna skriva ett inlägg lite om din träningsbakgrund, tidigare resultat/bedrifter, framtida mål och sånt spännande. Har läst din blogg ett bra tag men man har ju inte så bra koll på dig. Varken din profil eller wikipedia har något att erbjuda :()

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jonathan: Det har du rätt i, jag borde uppdatera min profil eller skriva ett inlägg om sån där. Om lusten faller på alltså...

   Radera
 4. Inspirerande! / Träningspeppad vegan som nu tränar inför sin första ironman :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och lycka till med träningen!

   Radera
 5. Åka kollektivt måndag morgon med kläder/matlådor för resten av veckan. Pendla hem på cykel fredag em med världens största tvättsäck och disk. Men pendlarpassen däremellan blir glass och kolasås.

  SvaraRadera