fredag 12 mars 2010

Egobloggning

Visst är det bara sååå 2007 att blogga men av rent egoisitiska skäl kommer jag nu börja med en sporadisk uppdatering av min tillvaro. Nu när ingen håller koll på vad jag pysslar med har det varit alltför lätt att bara säcka ihop på soffan istället för att plåga sig i slingan. Precis som den gode Stalin sa så är benhård övervakning den enda sättet att skapa tillit till medborgarna. Så med lite tryck från läsarkretsen hoppas jag en gång för alla bli kvitt min eviga lättja.

-Pressure make diamonds

För er som är nytillkomna kan jag meddela att jag tidigare bloggade som "sub2" på en bloggsajt som sålde ut sig i bästa konglomeratiska anda. Bloggen kommer följa mitt gamla välbeprövade koncept och blanda lite fysiologiska hopkok med allmänna påhopp, antikapitalism, uthängning av den närmsta bekantskapskretsen och ikonisering av konditionsidrottare som gjort hjältedåd på tävlingsbanan.

Mitt mål för 2010 är att kvala till ironman på Hawaii dit jag planerar att ta min lilla familj. Kvalförsöket går av stapeln den 25e juli i samband med Ironman Schwitzerland och veckan därefter sköljer jag genom benen med järnmannen i Kalmar som också är kval inför "Ö till Ö" i september som i år återtagit den riktiga distansen med 55km löpning och 10km simning. Dessförinnan ska det tävlas desto mindre och tränas desto mer.

Följ med på resan!


6 kommentarer:

 1. Nyckeln till att vinna ö till ö är att äta öronproppar. Tro mig, Pasi har lärt mig alla hemliga knep. Dessutom far du snarast tala om för Jojje att du är i blogg-svären igen, han har väntat och längtat och väntat...

  SvaraRadera
 2. Tut, tut. Jag hänger med och följer dina äventyr. Har bantat sen i tisdags för att slippa bli kallad tjockis. Kör hårt

  SvaraRadera
 3. Schwitzerland? Är det någon ny stat som bildats eller?

  Först återupplivad på facebook och sedan ny blogg. Hujeda mig. Kul att du är tillbaka vid tangentbordet iaf tjockis!

  /alf

  SvaraRadera
 4. Frida: Kände nästan på mig att du skulle vara först att hitta hit, du läser hela internet varje dag va?

  Fredrik: Haha, konditionskillarna som hänger runt Stadion är den nya målgruppen för ätstörningar... Kör hårt själv!

  Olof: Man får bara en chans att stava rätt. Har plockat bort "erase-knappen" från tangentbordet. Allt för att spara tid.

  SvaraRadera
 5. Tönt. Du fattar väl att med 15 mil förra veckan hann jag inte läsa internet en enda gång. Det var ett lycksfall i arbetet att jag hittade hit precis till premiären. Ses i Svedala om en vecka.

  SvaraRadera
 6. Härligt att du bloggar igen!

  SvaraRadera