onsdag 25 augusti 2010

Inte mycket nitro kvar i den här veganen

Gnällbloggning:
Inget Ö till Ö för Kicken och mig. Efter att ha blivit halvlovade startavgiften av diverse sponsorer så drog dom sig sakta ur när det kom till krita. En efter en. Att punga ut 10000kr ur egen ficka känns inte 100% OK. Jag tycker man betalar för lite onödigt lyx som hotell innan och efter tävlingen, bankett och onödiga give-aways med startavgiften. Vad hände med konservmat och liggunderlag i en möglig idrottshall? That's how I like it. Är det någon som känner sig lite för fin för den standarden så kan väl dom betala extra för lyxet? Trist att missa det som faktiskt är årets roligaste och tuffaste tävling.

I övrigt så har jag nu gått på en vass antibiotikakur för att skrämma iväg buggen som bor i min kropp. Blodvärdena ser inte så normal ut med hög ESR, lågt glukos men helt normala monocyt/leukocytvärden. Funkar inte detta så får jag ta en dos LCHF det är ju så bra för allting.

3 kommentarer:

  1. Ah, fan va tråkigt. Jag höll ju er som favoriter...

    SvaraRadera
  2. Anders: Jag vet, suger gäddballe... Du får kötta för mig oxå...

    SvaraRadera
  3. Jag håller helt klart med om startavgiften. Jag tycker boendet i logiform var helt underbart förra året. Lite av grejen att det ska vara lite charm med det hela. Men det är väl sådär ... tillgång och efterfrågan. Jag är i alla fall nöjd med att ha hunnit gjort det en gång i alla fall även om jag skulle vilja köra igen.

    SvaraRadera