lördag 18 februari 2012

Crossfit

Dagens träningspass blev att stycka upp ett vindfällt träd och släpa hem bitarna genom snön. Ganska hygglo puls på det. Topparna på runt 160 bpm var när skiten körde fast i ett krondike. Lite tapp i slutet dock när jag bara släpade in veden i skjulet annars en bra bit över tävlingspuls i dryga timmen. Va bra då.

8 kommentarer:

 1. Nästan lika effektivt som Zumba alltså.

  SvaraRadera
 2. Fel fel fel, Viktor.. Zumba är det pass som ger allra mest cardio blast. Vedsläpning, som kan liknas vid ett "cave man"-pass är bara ungefär hälften så jobbigt.

  SvaraRadera
 3. Haha...ok...jag var inte helt seriös förstås. Måste nog testa zumba innan jag dissar det igen.

  SvaraRadera
 4. "cardio blast" haahaahahhahaa

  SvaraRadera
 5. Anonym och Viktor: Oavsett vilket som är jobbigast så verkar hela grejen med att släpa ved i snön så trendig att jag borde ta betalt för att folk ska komma hit och jobba. Basta.

  SvaraRadera
 6. Om sisådär tio timmar ska jag vakna, äta frukost, packa ihop tältet och bege mig uppåt. Berget jag ska över går upp till 9100 fot (typ 2700 möh) och stigningen är väl 1500 m. Det finns snö där uppe. Om jag klarar det med livet i behåll så kanske jag släpar lite ved i din ära, nu när du inte kan det pga pesten.

  Min tidigare erfarenhet av höghöjdsträning är illamående och huvudvärk. Risken för schemaomläggning är stor.

  SvaraRadera
 7. Viktor: Avundsjuk! Ta det lugnt på nedvägen bara, det är då de flesta stryker med...

  SvaraRadera
 8. Det blev inte djupare snö än ungefär 5 mm, så veden lämnade jag orörd. Vad gäller den 40 km långa nedförsbacken så maxade jag 59 km/h. Idiotiskt förstås, men jag ville "ta igen förlorad tid".

  Nästa gång jag ser snö då lovar jag att släpa ved åt dig.

  SvaraRadera