söndag 1 juli 2012

Svampen

Körde Säter långdistans idag. Det gick åt skogen. Äldsta sonen och jag har haft någon konstig hudinfektion senaste veckorna. Det kan dyka upp röda bubblor lite varsomhelst på huden för att ganska snabbt försvinna till ett annat ställe. Har haft lite märklig värk i leder och muskler också men inte känt mig så himla dålig för det. Dagarna innan loppet kändes det riktigt bra och det kändes som formen var på G. Borrelia och TBE har vi iaf lyckats utesluta men annars vet jag inte vad det kan vara.

Idag kände jag ganska snabbt att något var kass och jag blev hängande på några bojjar för att hämta andan och simningen blev därefter. Tänkte köra progressivt på de 3 cykelvarven; det blev 1.05 på första (snittpuls 139), 1.04 på andra (snittpuls 144) men sen gjorde det så nedrans ont i musklerna så jag kunde inte hålla tempot utan rullade genom 3de varvet. Sprang en kilometer men sen fick jag sätt mig på häcken för benen ville inte mer. Hoppas verkligen att det är infektionen som gjorde detta och att jag inte är så här kass på riktigt :-)

Fredrik Robertsson imponerade stort med en vansinnig cykling på den tuffa banan. Grattis!

4 kommentarer:

 1. Du kommer igen. Det låter som det skulle kunna vara svinkoppor? Kolla m husläkarn.

  SvaraRadera
 2. Svinkoppor tror jag inte att det är, det blev du immun mot efter att ha umgåtts med Greven några år. Lågt Hb kan det vara däremot. Det är något jag själv har lidit av i några veckor. Du får odla mer järnrikt i trädgår'n och inte bara nitratrikt! Ärligt talat hade jag väntat mig lite mer exotiska grejer , det mest speciella ni har där är väl aubegine. Hade trott att ni hade åtminstone mungbönor och kikärter på gång där. Börja odla fikon nu under högsommaren och lyckas med det så får du tillbaka min adliga respekt, och dessutom en massa järn som gör ditt blod tjockt och fint igen.

  SvaraRadera
 3. Stefan och Greven: Ja svinkoppsomgången jag åkte på efter att delat tält med Greven var inte nådigt. Enligt doktotorn är det en svampinfektion, antagligen smittad via korna här i hagen :-)

  Sen är ju bondbönor det absolut säkraste proteinkortet i såhär bistert klimat. Satsar på gamla hederliga svenska kulturväxter... Hb 164.

  SvaraRadera
 4. Svaminfektion.. var då? vi har ju sagt att du inte ska ha så mycket silikon i cykelbyxorna! 164 är ett fantastisk HB. Jag ligger själv på 132, riktigt kass. Vad b lir tipset från coachen? äta mycket mer rött kött antar jag.

  SvaraRadera