tisdag 10 augusti 2010

uppdaterat var det här

Som uppföljning på det förra bittra inlägget så kan jag glatt berätta att Runners Store, personifierad i skepnad av Alf, förbarmade sig över min gnäll och fixade fram biljetter till DN-galan. Och vilken gala det var! Nu slipper jag åka till någon OS-final, mer stjärnspäckat än så blir det inte. Chris Solinskys 12.55 på 5000 och Bambi mot värlseliten på 1500 var kvällens givna höjdpunkter. Nedköpet var Bolts läggmatch mot Gay. Jag kan även berätta att alla långdistansbrudarna var extremt smala/tunna/små, mycket smalare än de ser ut på TV och Blanka Vlasic är ca 3.78m lång.

Träningsmässigt har jag haft något odefinierbart i kroppen som bromsat min framfart. Pulsen lite hög, blodsockret lite lågt, orken lite dålig, motivationen på topp. Det kan vara en bugg, underträning eller överträning, vem vet? 45min testcykel imorse och en dryg timmes vevande i våtdräkten i sjön nu på kvällen.

6 kommentarer:

 1. hörru hur går det med dina klena lår?i höst tycke rjag nog du får bygga lite med lilla mig. Mitt mål är 50kg i bänk, är du på?

  /Bambi

  SvaraRadera
 2. Kul att du och Nisse ska köra! Vi får snacka innan och efter för ni lär 2-3 timmar före. Äntligen är cyklingen borttagen. Jag och the dude(kickens gamla läromästare) håller tummarna för att det blir vinst för er.

  Svärd

  SvaraRadera
 3. Svärd: Tackar, vi ses där. Både Kicken och jag dras med lite diffusa hälsoproblem men jag tror vår rutin kommer dräpa motståndet å det brutalaste. Lycka till med finslipning sista veckorna!

  Bambi: Ojoj, 50kg det är tungt det. Målet är ffa att inte för 5 öre men coren kanske behöver sig en omgång. Kanske låren också då.

  SvaraRadera
 4. Jag tror framförallt era pannben kommer bryta ner era värsta konkurrenter... Ha det bra!

  Sword

  SvaraRadera
 5. Filip, har en fråga, mail? henke@puppyts.se

  SvaraRadera
 6. Henrik: filip.larsen@gih.se

  SvaraRadera