lördag 31 mars 2012

Greven


Det är på tiden att jag outar vem "Greven" är som brukar skriva massa oförskämdheter i kommentarsfältet på denna bloggen. Greven är en 36-årig, oftast berusad nykterist som vigt sitt liv åt vågsurfing och hävdar bestämt att Sverige och Finland är de absolut bästa länderna för hardcore surfing. På bilden ovan syns han vid Härlanda Tjärn i Göteborg en februaridag när vågabstinensen blev för stor. Dagar när inte breaket är det rätta (360 dagar per år) sitter han framför datorn och beställer hem det senaste surfvaxet eller skriver kommentarer här på bloggen. Drömmen att få uppleva en våg som når högre än till knäna gör att Greven fortfarande inte jobbat en dag i sitt liv och fortfarande bor kvar i sin husvagn i Angereds friluftsområde. Så alla idrottare som gnäller över dåliga träningsförhållande kan tänka på Greven varje gång det regnar på cykelturen. Det finns dom som har det värre.

Livin da dream!

Snabbt in och lägg sig i fosterställning i baksätet nu!

2 kommentarer:

  1. Mycket ärligt och fint porträtt här. Helt sanningsenligt också. Måste tillägga att den vita skönheten på bilderna är en gammal vindsurfingbräda som upphittades vid strandkanten. Dr. Filth och jag stod sedan i husvagnen och gjorde i ordning den en hel natt tills vi låg på golvet och spydde av slipdamm och epoxi-ångor. När vi vaknade i gryningen åkte vi ut till ett av västkustens mest klassiska bryt och åstadkom surf av episk kaliber.

    SvaraRadera
  2. Jag har hört rykten som bekräftar denna mans påståenden. På Gotland (som är ett mellanting mellan Sverige och Finland) finns det en del surfare som hävdar att vågorna från tankers och Gotlandsfärjan är i absolut världsklass.

    Ja, nu vet ni.

    SvaraRadera