onsdag 25 juli 2012

I mitt garage

Ja va lite oroli att bårelian skule ha en påvärkan på de kågnitiva funksjonerna men det värkar som jag klarat mej från det ijallafall. Tack åck lov. Inga kånsentrasjonssvårighete elle annat som tjens onomalt.

Män trötheten håler i sej. Unjefär 15 minute tjens det riktit bra, men sen blir ja nått otrolitt trött. Verk i ledena har jag ochså så de er rigtigt synd om mej här hemmavid. Så det geller att jöra de bästa av den kårta tiden ja har til föfogande. Ida sjörde ja 4 x 4 minute på 410 vatt på min fina armåbencykel ute i garsjet. Armåbencykeln är två ihoppasvetsade Månarker från 1973. Dom drivs av två separata svenghjul å de e "ficksd ger" så de blir myket levande massa som jör att man kan prässa sej lite hådare än man skulle kunna annas.

E man inte född bakom en lagåsvegg så vet man att hjertat e det som begrensar syreuptackningsfömågan men muskulät kan man upleva perifer tröthet. Aktiverar man både armar åck ben så fördela man abetsbödan på en störe aktiv muskelmassa så det går att tjöra sig riktigt aptrött om man vil de.

Ja bjude hä på en film från den sista fyran. Ursekta fetman. Jag ha tröstätet glass och drucket flädeblomssaft hela juli. 340 vatt på benen och 70 på amana. Jag öka faten nä jag får syra sista minuten, sen kan man köra 30 sekunde äkstra bara för att de e så mycket rörelseenerschi i svengjulen. Äkstremt flåsigt och vamt.

13 kommentarer:

 1. Wow! Vilken fin trampcykel du har. Den skulle man vilja testa att maxa. Vad gör du på vanliga benfyror nu för tiden?

  Btw - ta på dig en tröja nästa gång för känsliga läsare som inte vill uppleva en fettchock.

  /Alf

  SvaraRadera
 2. Min son Erik (3 år) konstaterade att det var "inte bra", men jag fattar inte vad han menar, för han ville se den tre gånger till. Du är m a o en riktig underhållare. Inte illa för någon som är fet, flåsig och borrelisk.

  Själv är jag lite impad över att du håller olika kadens på armar och ben.

  SvaraRadera
 3. Från och med NU har jag dig som idol! Vilken skalle du har! Inte mångar som kan pressa sig så. Inspirerande att se. Fan vad jag ska köra hårt nästa pass.. :)

  SvaraRadera
 4. Jäkligt besviken du hade verkligen cykelskor med clip-ons eller cykelhandskar med clip-ons... :)

  SvaraRadera
 5. alf: jag har lyckats få ur mig 4x4 @ 400 med bara ben men d e sällsynt. 380w är mer standard. ola: min 3åring gillar också att sitta brevid när jag tränar. Han brukar dock påpeka "pappa, du luktar äckelpeckel" johan: tack men d e mycket armåbencykelns förtjänst. Musklerna sätter nästan aldrig stopp och man kan pressa sig riktigt hårt :-)

  SvaraRadera
 6. Fan vad härligt att se denna stenhårda arbetsbelastning på sin allra bästa favoritdräng, i synnerhet att du verkar njuta obegränsat av körningen är gött att se. Under en kort period där på slutet kan man utan tvekan tro att det går för dig. Ungefär som för Arnold enligt hans beskrivning av ett hårt träningspass i kultrullen "Pumping Iron".

  SvaraRadera
 7. Dave: Fan, dax att söka patent på cliponhandskar. Armåbencyklingensvärlden är ju enorm!
  Greven: Jo tackar för dina alltid så värdefulla kommentarer. En aldrig sinande ström av djup kunskap som ständigt sipprar ur dig.

  SvaraRadera
 8. Greven: Jag tycker synd om dig, ditt sexliv verkar väldigt tråkigt och händelselöst..

  Filip trodde du käkade 400w till frukost varje dag???? Jag har försökt bygga mig upp till 420, men jag slutar inte alls förofta någonstans på mellan 400-410. Man får tänka på att jag är självcoachad där jag värdesätter mängd framför kvalité, varför jag sällan har riktigt god vo2max träning.. Jag förstår ifall många ifrågasätter det rejält, men tycker det fungerar bra.

  SvaraRadera
 9. Dave: Bevisligen så är mängd (din träning) bättre än lite tafatta VO2-intervaller som jag lyckas kläcka ur mig. Viktigare är väl hur power-endurancekurvan ser ut, min viker ju brant neråt medan du kan hålla dina watts typ hur länge som helst.

  Greven: Var tvungen att deleta din kommentar nummer två, den var för grov. Men pluspoäng för kreativiteten :-)
  ps. Du missade en fin runda wake-skate med LK ikväll ds

  SvaraRadera
 10. men vafaan, du måste ju höra av dig när du ska ut på vattenäventyr.. jag hade lätt smäckt ner dit till Hunnahåla med volvon och joinat er pöjkar med min 7-fotare för lite wake surfing, old school style.

  SvaraRadera
 11. ingen neurologisk effekt...........
  så j-vla bra!!

  SvaraRadera
 12. Du är påde fätt-påvärkad och kognisjons-påvärkad preciis som man blir äfter ett AR. Så mysilysigt.

  SvaraRadera