tisdag 8 februari 2011

Den övre handen

Jag har nu kopplat ett nackgrepp om patellasenan. Har varit flitig med rehabövningar och kört 5 set eccentriska knäböj varje, dag, isat och stretchat. Nu när jag var sjuk passade jag på att småspringa lite försiktigt. För en dryg vecka sen höll knäet bara för 600m, de passet har utökats till, 800, 1100, 1500, 2000 och idag 2900m innan smärtan sätter stopp. Progress progress alltså.

I övrigt vill jag upplysa om att Sveriges snabbaste medeldistanslöperska börjat blogga. På hemsidan finns inte bara lättklädda bilder i de senaste sponsorkläderna utan nu också (efter vissa påtryckningar) faktaspäckade blogginlägg om tider, farter, pulser, träningsupplägg, procent och millilitrar. Något så ovanligt som en tjej som outar sin träning på nätet alltså. Bara att njuta.

2 kommentarer:

 1. Hello Mad-Doc!

  Det verkar gå åt rätt håll!

  Kan du bjuda på ett inlägg med fler siffror än bokstäver och reda ut förhållandet löpband kontra riktigt löpning samt begreppet tröskelträning samt hur stor del av träningen bör bedrivas i hårdare tempo?

  //Svärd

  SvaraRadera
 2. Hej Svärd! Inga små krav du har på mig... Vart och ett av ovan nämnda inlägg är ju en mindre avhanling, får se vad framtiden har att erbjuda

  SvaraRadera